Nyheter från Mäklarlabbet

Creator - vårt nya verktyg för att skapa trycksaker

Vårt gamla verktyg för trycksaker till mäklarbranschen uppdateras och byter namn.
VI har tagit till oss ideer och åsikter från våra användare och använt alla de nya möjligheter som kommit de senaste åren inom webbaserade system.
Resultatet är Creator. Med systemet arbetar du blixtsnabbt och skapar tryckfärdiga pdf:er med dina objektsdata och bilder från ditt mäklarssystem. Du får även fria händer att helt ändra din design vid behov.
Vi har nu påbörjat arbetet med att uppdatera våra kunders konton till detta nya moderna verktyg.

Officiell premiär för Bundis Medieproduktion!

Nu slår vi officiellt upp portarna här på Bundis medieproduktion - Sveriges piggaste produktionsbolag. Egentligen hade vi smygpremiär redan för en månad sedan, som ni säkert lagt märke till har hemsidan legat ut sedan dess. Den riktiga premiären äger emellertid rum först på måndag, den första juni 2015. Bundis medieproduktion är dotterbolag till Mäklarlabbet AB och vi kommer att syssla med ungefär samma saker. Alltså trycksaker, foto, webbutveckling, applikationer, grafisk design - medieproduktion kort gott. Den stora skillnaden är att vi riktar oss till företag inom alla branscher.

Erika får taket att lyfta i hantverkartävling

Våra vänner på hantverksfirman Erikas tak går från klarhet till klarhet. Inte nog med att de nu har en rasande grann hemsida (courtesy of Bundis Medieproduktion) att visa upp. Nyligen kammade de även hem den åtråvärda titeln; Sveriges mest rekommenderade hantverkare. Tävlingen som arrangerades av www.reco.se, en webbsida där kunder kan skriva omdömen om företag, i samarbete med bilföretaget Renault. I tävlingen som var öppen för hela svenska folket byggde kort gott på att hantverkskunder gick in på Reco.se och sedan rekommenderade det företag som i deras tycke gjort ett utomordentligt bra jobb. Av alla de tusentals företag som ställde upp var alltså en av våra allra bästa bundisar Erika Tak & Bygg AB som fick de allra bästa omdömena och snöt förstapriset, en splitterny Renault Trafic Formula Edition. Stort grattis Erika och Jakob !

Bundis stöder SOS Barnbyar

Bundis Medieproduktion är sedan en månad medlemmar i SOS Barnbyars fadderprogram i Chittagong I Bangladesh. Fadderbyarna och de som arbetar där gör ett ovärderlig insats i många utsatta delar av världen. Så när vi fick chansen att ställa upp som fadder åt fotbollsfrälst och familjekär tio-åring som lever under svåra omständigheter var svaret givet. Vi har bestämt oss för att ge något tillbaka. För att göra en blygsam men förhoppnings betydelsefull insats och ge en hjälpande hand till någon som behöver den. Vi på Bundis vet att att vi väldigt lyckligt lottade som fått möjligheten att arbeta med något vi tycker om. Men dessvärre har långt ifrån alla haft samma tur som vi. Något som är lätt att glömma mitt i stressen med kundmöten, deadlines och årsredovisningar.

Mindre huvudbry för hr-avdelningen

Vi befinner just nu i en synnerligen spännande fas med den webbapplikation vi snickrat på en tid. Något förenklat handlar det om ett splitternytt digitalt system för personal- och lönehantering vi utvecklat och designat för ett internationellt tjänsteföretags räkning. Ett system som kommer att spara mycket tid och göra livet enklare i största allmänhet för kunden ifråga. Plötsligt kan jobbsökande och nyanställda beta av och fylla i all administration information, inför ett uppdrag, över webben. I ett slag jämnar man ett veritabelt berg av tid, kostnader och mördande trista arbetsuppgifter med marken. Hej då, alla dammiga pappershögar, bläckfläckar och oläsliga signaturer. Hallå, maximal vinstpotential!